Hoofdmenu

Ouders zoon bijna 2 jaar:

Onze zoon komt bij Ellen sinds hij 3 maanden oud is. Hij vindt het geweldig bij haar. Ellen is heel betrouwbaar en betrokken bij zijn ontwikkeling. Ze is enthousiast en positief ingesteld. Het is duidelijk dat werken met kinderen haar passie is!

Ouders dochter 4 jaar:

Onze dochter gaat nu naar school, maar komt nog af en toe bij Ellen (samen met haar broertje) in de vakanties of als de school een roostervrije dag heeft. Ze kijkt daar dan echt naar uit, want dan mag ze weer naar ‘Knutsel Ellen’. Ellen biedt een veilige omgeving waarin onze dochter helemaal zichzelf mag zijn.

Ouders dochter 1,5 jaar:

Onze dochter gaat sinds een jaar naar Ellen. Ze vindt het altijd leuk om te gaan, voelt zich op haar gemak en wil vaak niet mee naar huis :-). Ellen neemt zowel bij de binnenkomst als het afscheid de tijd voor een praatje en om eventuele bijzonderheden door te nemen.
Ellen is een betrokken, creatieve, enthousiaste, vrolijke en open gastouder. Wij zijn blij dat we bij onze tweede dochter voor een gastouder hebben gekozen en zijn zeer tevreden over Ellen.


Ouders dochter 3 jaar:

Ellen is een geweldige gastouder! Ze is enthousiast, ervaren en betrokken. Ze heeft heel veel speelgoed voor kinderen van alle leeftijden, ook in de tuin. Er is een duidelijke dagindeling zodat de kinderen weten waar ze aan toe zijn. Onze dochter gaat met veel plezier naar haar toe en komt regelmatig trots thuis met een knutselwerkje.

Ouders zoon 10 maanden:

Als gastouder willen wij Ellen heel erg bedanken. Scrapelle is een gezellige gastouderopvang waar echt meegedacht wordt en alles gedaan wordt om het voor de kindjes zo fijn mogelijk te maken. Altijd vrolijk en enthousiast. Bedankt voor de goede zorgen!